Look for something positive in each day, even if some days you have to look al little harder…

Afgelopen woensdag tijdens het symposium ‘Beter leven met een ziekte’ bij het Radboudumc in Nijmegen had ik het voorrecht te mogen luisteren naar een aantal mooie toespraken en inspirerende woorden.

Tijdens de afsluiting heb ik gesproken met een aantal bijzondere mensen: Zorgzame partners, bezielde zorgprofessionals maar wat zo bijzonder maakte ook mensen die ondanks alle obstakels en beperkingen die hun aandoening/ziekte met zich meebrengt, positief in het leven staan. Met focus op dat wat nog wel kan, kijken zij naar wat ze nog wel hebben in het leven en zijn daar dankbaar voor.

Naast dat de zaal bruiste van positieve energie en verbondenheid was er ook ruimte voor het verdriet en kwetsbaarheid en dat maakt die middag tot een heel mooi geheel.

Geïnspireerd door zoveel moois, deze vrijdagmiddagpost voor vandaag: Look for something positive in each day, even if some days you have to look al little harder.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn en vooral ook positief weekend!

#chronischziek #chronicilllness #gezondheid #health #levendverlies #verborgenverlies #verlies #loss #verdriet #grief #kwetsbaar #vulnerable #symposium #samen #together #verbinding #connection #perspectief #positief #positivequotes #inspiratie #inspiration #coachjekracht #oisterwijk #uden #nijmegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *