Elk einde is ook een nieuw begin…

Een blij koppie en een laatste enthousiaste armzwaai vanmorgen en weg is ze! Voor het eerst sinds half maart mag ons jongste dametje weer volledig naar school! Ook de oudste is gisterenavond begonnen met haar nieuwe avontuur en gaat ook vandaag weer verder met haar grotendeels online geregelde introductieweek vanuit de Universiteit.

De zomervakantie is voorbij en we kunnen terugkijken op een hele fijne zomertijd. Het leven van alledag gaat voor veel mensen, in het zuiden van het land in ieder geval, weer beginnen!

Zo heb ik vanochtend ook weer mijn eerste cliënt na de vakantie mogen verwelkomen en het voelt fijn om weer aan het werk te zijn!

Ik ben heel benieuwd hoe de opstart verder zal gaan verlopen en wat het ons zal gaan brengen. Want ondanks dat de meesten van ons er wel klaar mee zijn; Corona en vooral de maatregelen daaromheen blijven aanwezig en duidelijk voelbaar in onze samenleving!

Waar je zelf voor kunt zorgdragen zijn een goede fysieke én mentale gezondheid!

Hopelijk heeft de zomer(vakantie) er toe bijgedragen dat je bent bijgetankt en dat jouw batterij weer is opgeladen en kun ook jij er (net als ik) weer volop tegen aan!

Als dat om welke reden dan ook, niet zo voelt en je misschien zelfs opkijkt tegen weer aan de slag te gaan, weet me dan te vinden. Je bent van harte welkom!  https://www.coachjekracht.nl/

#begin#start #einde #end #vakantie #holiday #zomer #summer #weernaarschool #backtoschool #weeraanhetwerk #backtowork #covid19 #benieuwd #curious #newadventures #fysiek #mentaal #gezondheid #health #lifecoaching #stress #verlies #loss #rouw #mourning #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *