There are so many reasons to be happy…

Vandaag is het niet alleen vrijdag en dus weer bijna weekend, het is vandaag ook de laatste dag van onze zomervakantie!

We gaan zo meteen nog van start met een leuk programma vandaag om deze zomervakantie met zijn viertjes af te sluiten. En als ik zo nog even met mijn kopje koffie in ons tuintje zit, gaan mijn gedachten terug naar de afgelopen 3 weken. Een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht omdat het een aaneenschakeling was van heel veel geluksmomentjes.

3 weken lang zonder wekker uit jezelf wakker worden, fijn samenzijn met de allerliefsten, een heerlijk weekje weg in eigen land op een écht geweldige bestemming op het strand om daarna weer heerlijk terug naar ons huisje in Oisterwijk te gaan…

Natuurlijk kun je ook buiten de vakantieperiode om op deze manier in het leven te staan. Als het je lukt om ondanks pijn, verdriet en tegenslag (die iedereen van ons in meer of mindere mate kent) op deze manier je leven te leven, dan zul je tot de ontdekking komen dat er altijd wel iets is om blij en gelukkig van te worden of dankbaar voor je te zijn…

Lukt het jou ook op deze positieve manier in jouw leven te staan en waar word jij blij en gelukkig van? Ik ben benieuwd… wil je dat hieronder met mij delen?

Heb allemaal maar een heel fijn en met geluksmomentjes gevuld weekend!

#blij #happy #gelukkig #geluksmomentje #dankbaar #gratefull #gedachten #zomer #summer #vakantie #leven #life #positiviteit #positivequotes #wayoflife #happythoughts #liefde #love #motivatie #motivation #inspiratie #inspiration #vrijdagmiddagpost #weekend #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *