The beach is my happy place…

(Vrijdagmiddagpost van 07 augustus 2020)

Met een paar dagen zee & strand in het vooruitzicht kan ik mijn geluk niet op, want precies zoals de vrijdagmiddagpost vandaag al zegt: ‘The beach is my happy place!’

Aan het strand voel ik me (na in de geborgen armen van mijn lief) het meest gelukkig! Al mijn zintuigen worden verwent: het prachtige zicht op de altijd bewegende golven, het zand wat kriebelt tussen mijn tenen, het warme zonnetje wat zachtjes mijn neus kust, het rustgevende geluid van het ruisen van de golven, de verkoelende zeewind en dat samen met de allerliefsten…. In mijn beleving heb je dan als mens toch niet heel veel meer te wensen!

Wanneer en op welke plek voel jij je eigenlijk het meest gelukkig, wil je dat hieronder met me delen? Ik ben héél benieuwd… Ik wens iedereen weer een fijn en heel gelukkig weekend!

#gelukkig #happy #myhappyplace #zomer #summer #zomervakantie #summervacation #enjoylifetotthefullest #zon #sun #strand #beach #liefde #love #golven #waves #wind #zand #sand #dankbaar #gratefulheart #coachjekracht #vrijdagmiddagpost #weekend #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *