Helemaal niks doen?!

(Blog van 11 augustus 2020)

Relaxed zittend in de schaduw van onze beach-shelter met de verkoelende zeewind door mijn steeds blonder wordende haar, kijk ik bijna doelloos uit over de hypnotiserende golven van de Noordzee.

Met helemaal niks-wat-moet op mijn agenda, voelt dat vertragen en soms bijna compleet stil staan eigenlijk best prima! Terwijl dat, als van nature bezige bij, niet echt (of beter gezegd: echt niet?) in mijn aard zit…

Mijn ideeën en gedachten laat ik lekker de vrije loop en ik merk dat letterlijk én figuurlijk afstand nemen van zaken me goed doet… Soms vertrouw ik wat woorden toe aan (digitaal) papier, zoals nu, maar alleen omdat ik schrijven zo fijn vind. In deze vakantie-op-het-strand-week laat ik mijn gedachten grotendeels lekker dwarrelen: een mooie combi van los- en toelaten…

Is het jou deze zomer(vakantie) al gelukt om helemaal niks te doen? En wat doet dat met jou en hoe voel jij je daarbij? Wil je dat hieronder met mij delen, ik ben benieuwd!

#relaxe #ontspannen #niks #nothing #vertragen #slowdown #vakantiegevoel #zomer #summer #zomervakantie #summervacation #zon #sun #strand #beach #zee #sea #liefde #love #golven #waves #wind #zand #sand #dwarrelen #loslaten #toelaten #letitbe #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *