Vakantie: niks moet, niksen mag…

Na een laatste coachingssessie vanochtend staat niet alleen het weekend voor de deur, maar is het voor mij eindelijk ook zover: zomervakantie!

Even tijd om pas op de plaats te maken, om bij te tanken van een bijzondere intensieve periode. Tijd om samen met de mensen die me het allerliefste zijn weer op te laden voor alles wat er ongetwijfeld na deze vakantie weer komen gaat!

Ik wens iedereen naast een heel fijn weekend, ook hele fijne relaxte en zoveel mogelijk stressvrije zomervakantie toe!

Rust lekker uit, laad jezelf weer op, rek je eens uit, wordt uitgerust wakker zonder wekker, breng tijd door met familie en vrienden, doe wat je leuk vindt, maak mooie plannen, lees dat ene boek of die tijdschriften waar steeds maar niet aan toe kwam, lach, doe dingen een tandje langzamer… gewoon omdat het kan, doe eens een middagdutje… en vergeet vooral ook niet te genieten, van elkaar en juist ook van de kleine dingen!

Vanaf maandag 24 augustus is de praktijk weer geopend en ben ik er ook weer graag voor jullie!

#pasopdeplaats #lessstress #coaching #zomer #summer #zomervakantie #summervacation #uitrusten #rest #bijtanken #relaxeandrecharge #recharge #friendsandfamily #njoy #lach #laugh #goodvibesonly #enjoylifetotthefullest #coachjekracht #vrijdagmiddagpost #weekend #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *