No one is you… and that is your super-power!

In de voorbije week had ik weer een aantal mooie ontmoetingen en fijne gesprekken met evenzo mooie en fijne mensen, waarbij ook ter sprake kwam waarom nou toch een coachingspraktijk met de naam COACH JE KRACHT…

Bij het beantwoorden van de vragen als: “Hoe ik er toe gekomen was een eigen praktijk te beginnen en me daarbij gaandeweg gespecialiseerd heb in ‘Verlies- en Rouwbegeleiding & StressReductie op de Werkvloer’”, sloeg ik een bruggetje naar de naam, maar ook het logo van mijn praktijk.

Want beiden zijn zorgvuldig gekozen en ontworpen en laten naast een aantal van mijn eigenschappen en kernkwaliteiten, ook zien hoe ik geloof in mensen en dat iedereen in de kern sterk en veerkrachtig.

Ik ben er namelijk van overtuigt dat wanneer je als individu maar ook als organisatie, in zwaar weer terecht komt en je tijdens die zware storm het zicht verliest op die sterke kern (of misschien zelfs wel even compleet de weg kwijtraakt) dat je dan met professionele begeleiding, ondersteuning, bemiddeling of advies die weg kunt (her)vinden. En wanneer je met focus op dat waar je als mens of organisatie goed in bent & talent voor hebt, dan ben je beter bestand tegen de stormen in het leven!

De vrijdagmiddagpost van vandaag sluit naadloos aan bij het gedachtegoed achter de naam en logo: ‘No one is you… and that is your super-power!’

Wat is eigenlijk jouw super-power, wil je dat met mij delen? Ik ben benieuwd!

Een heel fijn & (veer)krachtig weekend gewenst voor iedereen…

#kern #core #gezond #healthy #veerkracht #resilience #kracht #power #vrijdagmiddagpost #weekend #coaching #logo #naam #name #verliesopwerk #rouwopwerk #stress #hulp #advies #advice #bemiddeling #mediation #praktijk #practice #coachjekracht #oisterwijk #uden

Voor degene die nieuwsgierig zijn hieronder de uitleg van de ontwerper over de gebruikte vormen en kleuren in mijn logo:

–             Naast de C van Coaching,

–             Staat in mijn logo de eerste planeet van ons zonnestelsel Mercurius als bolletje in het midden. Mercurius staat voor verstand en intellect, combinatievermogen, taal, communicatie, bemiddeling, overdracht, tactiek, bedrevenheid, mentale bewegelijkheid, oriëntatie vermogen, analytisch en logisch denken, de wijze waarop je oordeelt en beslist. Mercurius is de bemiddelaar tussen het bewuste en het onbewuste. Taal, expressie, nieuwsgierigheid & weetgierigheid en de wil, ijver en capaciteit om te leren.

–             Verder zie je een staf die de staf van Caduceus voorstelt, welke staat voor de as tussen hemel en aarde, boven en beneden en symboliseert als geheel vrede, bescherming en genezing.

–             En waarom roze? Gewoon om dat ik van die kleur heel blij word!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *