It’s not the load that breaks you…

Poeheej, wat een week was dit zeg. Persoonlijk ben ik blij dat het weekend weer voor de deur staat!

Naast de praktisch volle agenda deze week, was het vooral veel qua gevoel. Heel goed nieuws en leuke mededelingen werden deze week in rap tempo afgewisseld door berichten, waarbij ik toch écht even moest slikken en was er zelfs een heel verdrietige gebeurtenis.

Maar ondanks de woelige baren kan ik zeggen dat ik me in basis heel goed en sterk voel en vandaar ook deze zo toepasselijke vrijdagmiddag-quote:

‘It’s not the load that breaks you down… It’s the way you carry it!’

Deze week was daar een mooi voorbeeld van. In de loop der jaren heb ik geleerd wat mijn patronen zijn, waardoor ik er bewust mee kan omgaan en weet ik ondertussen ook dat ik feilloos kan vertrouwen op mijn eigen (veer)kracht.

Of zoals ik het wel eens metaforisch omschrijf: ‘Wanneer je zorgt voor een goed getrainde sterke rug en daarbij een paar stevige hengels die zacht om je schouders rusten, dan hoeft een goed gevulde (levens)rugzak helemaal geen probleem te zijn en kun je werkelijk alles aan!’

Herken jij dit ook van en bij jezelf en beschik jij ook over voldoende (veer)kracht?

Heel fijn & veerkrachtig weekend allemaal!

#druk #pressure #gevoel #dontlosehope #comforting #troost #motivatie #motivation #inspiratie #inspiration #comfortingquote #rugzak #backpack #heavy #load #dragen #carry #veerkracht #resilience #vertrouwen #trust #power #metafoor #vrijdagmiddagpost #weekend #coaching #hulp #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *