Life is what happens to you…

Life is what happens to you, while you’re busy, making other plans…

(vrij vertaald: Het leven is datgene dat je aan je voorbij gaat, terwijl je druk bent met andere plannen maken) 

Deze week in de vrijdagmiddagpost een vast voor iedereen herkenbare quote, die daarom waarschijnlijk niet veel toelichting of extra uitleg nodig heeft.

Want wie kent het niet (zeker in dit Corona-tijdperk): je bent met iets bezig en vervolgens is er iets of iemand die onverwachts jouw bezigheden of plannen daartoe danig in de war schopt!

De kunst is dan natuurlijk om dan niet compleet in de stress (en dus vol in jouw patronen) te schieten, maar om op die momenten mee te kunnen bewegen met dat wat zich op dat moment aandient. Tal van voorbeelden uit mijn praktijk, maar ook persoonlijk kan ik zeggen dat ook hier geldt: oefening baart kunst!

Omdat het voor iedereen zo herkenbaar is, ben ik eigenlijk heel benieuwd hoe jij omgaat met de kleine, maar ook grotere hobbels (of in jouw geval gevoelsmatig misschien wel kuilen) in jouw levenspad?

Later kom je vaak pas tot de ontdekking dat je beschikt over voldoende (veer)kracht om kleine, maar ook grote onverwachte situaties het hoofd te bieden. Denk je dat er voor jou toch nog wel wat winst te behalen is op dit vlak en kun je daarbij wel wat tools en handvaten bij gebruiken: neem contact met me op, ik ondersteun je graag!

Heel fijn weekend allemaal!

#leven #life #plannen #plans #druk #busy #stress #meebewegen #gowiththeflow #Corona #oefening #pratice #hobbels #bumpyride #veerkracht #resilience #stresscounseling #motivatie #motivation #inspiratie #inspiration #tools #handvaten #coaching #vrijdagmiddagpost #weekend #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *