Celebrating 3 years!!!

Happy birthday to my business!!! ???

Vandaag 3 jaar geleden startte ik mijn eigen coachingspraktijk: COACH JE KRACHT! 

Terugkijkend voel ik me trots en ben ik mijn cliënten dankbaar voor hun openheid en het in mij gestelde vertrouwen. Met een blik vooruit ben ik gemotiveerd en heb ik onwijs veel zin in de toekomst met nieuwe ontmoetingen, samenwerkingen en ideeën om verder uit te werken.

Bij het uitblazen van de kaarsjes heb ik eigenlijk maar één wens voor mijn praktijk: Doorgaan met dat wat ik het liefste én beste doe en waar ik fijne energie van krijg: mensen en organisaties  inspireren, motiveren en ze (verder) helpen op het gebied van Stress en Verlies- & Rouwbegeleiding op de Werkvloer! 

Wil jij me helpen mijn verjaardagswens uit te laten komen?

Klik dan hier ☞ https://www.coachjekracht.nl/contact/ en boek jouw coachingstraject of losse sparringssessie! 

#coaching #stress #verlies #trots #proud #dankbaar #gratitude #loss #rouw #mourning #jarig #verjaardag #happybirthday #feestje #business #dankjewel #thanks #vertrouwen #trust #vieren #wens #wish #celebrating #kaarsen #candles #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *