Onderschat nooit de kracht van kleine stapjes…

In de afgelopen week bleek tijdens meerdere sessies maar weer eens: met kleine stappen kom je ook vooruit!??

Als je iets wil veranderen in je leven, gooi dan niet radicaal het roer om! Uit onderzoek blijkt dat het aanleren van bijvoorbeeld een nieuwe gewoonte helemaal niet zo eenvoudig is. Het duurt gemiddeld zo’n 66 dagen (9,5 week) voordat het nieuwe gedrag een automatisme is geworden.

Wil je blijvend iets veranderen, zet dan kleine eenvoudige stappen. Stappen die goed in je leven passen en die je nauwelijks moeite kosten…

Het klopt dat het dan niet zo snel gaat, maar als je al die kleine stapjes bij elkaar optelt en je na een tijdje achterom kijkt naar de weg die je al hebt afgelegd, dan zul je zult verbaast zijn over waar je staat!

Welke successen heb jij al bereikt met het zetten van kleine stappen? Wil je dat hieronder eens met me delen?

En als het je tot nu toe nog niet gelukt is en je daarbij professionele hulp kunt gebruiken, neem dan contact met me op! Ik help je graag…

Fijn weekend allemaal!

#kleinestapjes #littlesteps #verandering #change #gewoonte #habbit #geduld #patience #succes #kracht #power #motivatie #motivation #inspiratie #inspiration #coaching #stresscounseling #vrijdagmiddagpost #weekend #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *