Think happy thoughts…

Enig idee hoe belangrijk de kwaliteit van jouw gedachten zijn? Als je leert om een positieve slinger aan jouw gedachten te geven, dan zul je merken dat jouw gevoel direct positief mee verandert. En… het mooie is, hoe vaker je positief denkt hoe gemakkelijker het je zal afgaan. Het positief denken wordt dan, net als bij mij, jouw tweede natuur.

Juist in tijden als deze, is het zo belangrijk om bewust uit de negatieve gedachten-spiraal te stappen en je hoofd te vullen met fijne en positieve gedachten. Probeer, ondanks de vele negatieve berichten in de (social) media, waarbij ook nog eens een beroep op ons gedaan wordt om het nóg langer vol te houden, de focus te houden op bijvoorbeeld alle mooie initiatieven. Acties en handelingen die het woord SAMEN-leving weer eer aan doen.

Een andere manier om een negatieve gedachten te stoppen is om dankbaar te zijn. Dankbaarheid is namelijk één van de krachtigste geluksgevoel-brengers die er bestaat! Even een momentje stilstaan en je bedenken waar jij meteen een glimlach van om je mond krijgt.

En wanneer je het dan nog steeds lastig vind om lichtpuntjes op dit moment in jouw leven te zien, dan kan het ook helpend zijn om eens terug te kijken. Teruggaan naar bijzondere  herinneringen waarvan je weer van binnen opwarmt, waarbij je hart weer wat sneller gaat kloppen: denk eens terug aan die liefdevolle omhelzing, die onverwacht fijne mededeling, dat gezellige samenzijn en die heerlijke eerste zonnestralen…

Met het weekend weer voor de deur, hoop ik dat je in de aankomende dagen eens even tijd kunt maken om stil te staan bij mooie dingen en lieve mensen om je heen. Alles wat jou een glimlach om jouw mond en fijne tintelingen in je buik bezorgen.

Ik ben benieuwd wat jou, al is het maar voor een momentje gelukkig maakt, wil je dat hieronder met me delen? Fijn weekend allemaal!

#coronavirusNederland #comforting #troost #bemoediging #motivatie #motivation #inspiratie #inspiration #dankbaarheid #coachinglife #inspiratie #inspiration #motivatie #optimistic #positiviteit #gedachte #mindset #samen #together #verandering #change #thinkhappythoughts #positivevibesonly #vrijdagmiddagpost #weekend #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *