Het is oké, als het even niet oké met je gaat…

Vanochtend tijdens online-sessie, waarin natuurlijk ook deze Corona-crisis onderwerp van gesprek was, kwam het weer eens heel duidelijk naar voren: positief denken is wat ons weer verder brengt. Maar daarbij moeten we vooral ook niet voorbij gaan aan de minder fijne gevoelens die deze overweldigende situatie met zich mee brengt.

Belangrijk is dat je ook ruimte maakt voor al die emoties en gevoelens binnen in jou: Het verdriet wat je voelt, om dat wat niet meer mogelijk is. De borrelende boosheid of de verlammende angst, machteloosheid en onzekerheid, waardoor het voor sommige op momenten soms zelfs zin- en uitzichtloos lijkt…  

Wat je ook denkt en voelt, geef het ruimte en geef het lucht, hoe lastig ook. Het uiten van gevoelens en emoties kun je op allerlei manieren doen, als de manier waarop maar bij jou past. Doe dat op momenten dat het voor jou goed en veilig voelt en bepaal hierin zelf jouw tempo… Je zult zien dat je je daarna opgelucht voelt en (her)nieuw(d)e moed vindt om verder te gaan!

Alvast een heel mooi (Paas)weekend allemaal!

#oké #nietoké #coronavirusNederland #crisis #comforting #troost #bemoediging #motivatie #motivation #inspiratie #inspiration #gevoelens #feeling #verdriet #sad #ruimte #space #uiten #moed #courage #hanginthere #houvol #Pasen #Easter #vrijdagmiddagpost #weekend #coachinglife #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *