Een diepe buiging voor jou…

Heej, pssst… ja, jij daar!

Jij die misschien niet werkzaam is in de zorg en waarvoor afgelopen week het overigens meer dan dik verdiende applaus niet heeft geklonken. Maar voor wie ik vandaag ook speciaal een diepe buiging maak, omdat ik er van overtuigt ben dat we allemaal zo ons steentje (kunnen) bijdragen om te Corona-tij te keren!

Ik maak een diepe buiging speciaal voor jou als thuiswerkende ouder die naast jouw werkzaamheden met extra inzet 24/7 zorgt voor de kinderen.

Vandaag maak ik ook een diepe buiging speciaal voor alle leraren die op afstand hun leerlingen lesgeven en belangrijker nog de ‘klasse-spirit’ en het moraal hoog proberen te houden.

Een diepe buiging ook voor alle jongeren die uit eigen beweging en misschien zelfs wel stoer tegen de meute in, het besluit neemt thuis te blijven om zo het virus als drager niet onnodig te verspreiden.

Een diepe buiging voor alle hardwerkende ondernemers/zzp-ers die hun handel in de afgelopen weken compleet hebben zien verdampen en zich met creatieve en innovatieve ideeën het hoofd boven water proberen te houden.

Een diepe buiging voor alle onzelfzuchtige mensen die op welke manier dan ook ouderen en mensen met een zwakkere gezondheid in onze samenleving een helpende hand toesteken.

Een diepe buiging voor iedereen die anderen weet te motiveren om de moed niet op te geven en te inspireren om nieuwe kracht te vinden om door te gaan.

Bedenk je dat het helemaal geen gro(o)t(s)e dingen of gebaren hoeven te zijn. Zo kan simpel even informeren bij iemand om te horen hoe het nu met ze gaat, zo ontzettend waardevol zijn!

Laten we daarom SAMEN een diepe buiging maken voor ELKAAR!

Buig met me mee door dit bericht hier of op een andere manier te delen. Tag diegene waarvoor jij vandaag speciaal een diepe buiging maakt! Stuur dit bericht door aan de persoon/personen waartegen je kenbaar wil maken dat je zo blij bent dat ze er zijn en dat je zo waardeert wat ze voor je doen, ook in deze bijzondere tijd!

Alvast een heel fijn weekend allemaal!

#daslief #doeslief #coronavirusNederland #covid19 #crisis #comforting #troost #bemoediging #motivatie #motivation #inspiratie #inspiration #dankbaarheid #gratitude #buiging #bow #dankjewel #thankyou #love #liefde #iedereen #samen #everybody #together #vrijdagmiddagpost #weekend #coaching #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *