Alone we are strong, together we are stronger…

Buiten dat al jaren de thema’s Stress en Verlies, meestal in combinatie met Werk als rode draad door mijn praktijk lopen, zie ik in deze crisistijd met het Corona-virus steeds meer mensen worstelen met (één van) deze thema’s.

  • Stress bij diegene die kei hard aan het werk zijn in de zorg of bij diegene die alle zeilen moet bijzetten in een ander (vitaal) beroep.
  • Extra druk omdat werkzaamheden van een werkplek elders naar huis worden verplaatst en er naast deze verantwoordelijkheden ook vaak een combinatie moet worden gemaakt met de zorg van de kinderen. Kinderen die niet zoals tijdens een vakantie een paar weken relaxt thuis kunnen zijn, maar waarvan verwacht wordt dat ze door middel van home-scholing zo min mogelijk achterstand oplopen.
  • En wat te denken van extra spanning op de schouders van de ouders die zorgdragen voor zogenaamde zorg-intensieve kinderen? Voor hen wegen de zorgtaken extra zwaar omdat niet alleen de scholen, maar ook dagbestedings- en logeerplekken noodgedwongen zijn gesloten en er op dit moment niemand is om hen, al is het maar voor eventjes te ontlasten.

En ook Verlies en gemis sijpelt in deze dagen door bijna alles heen en dat doet iets met ons.

De dood van een dierbare naaste door het virus, maar ook het verlies van onze vrijheid om te kunnen gaan en staan daar waar en wanneer je wil. Daarnaast ook verlies van sociale contacten en gemis van fysieke knuffels en die sterke schouder om even op uit te rusten of uit te huilen.

Om in deze tijd in balans en veerkrachtig te blijven is mentale gezondheid minstens net zo belangrijk als onze fysieke gezondheid! En daaraan draag ik, ook in deze tijd graag mijn steentje bij…

Naast de reguliere coachingssessies, welke voorlopig alleen online of telefonisch plaatsvinden, kun je bij mij terecht voor korte boost-gesprekken.

Tijdens dit eveneens online of telefonisch gesprek van ongeveer een half uur is er ruimte voor datgene wat jij wil bespreken. Heb jij behoefte aan een luisterend oor, wil je jouw ongenoegen spuien, even sparren over de gang van zaken of heb je op dit moment even wat meer moeite om de lichtpuntjes in jouw leven te vinden, neem dan contact met me op dan plannen we ons gesprek direct in!

Nadat jij gekregen hebt waarna jij op zoek was, of dat nou opluchting, nieuwe kracht of moed of gewoon weer een frisse kijk heb gekregen, reken ik niet mijn gebruikelijke tarief, maar spreken we samen af wat jij voor het gesprek wil en kunt betalen en ontvang je van mij een betaalverzoek via Whatsapp.

#stress #verlies #loss #mourning #werk #job #coronavirusNederland #covid19 #crisis #zorgenvoorelkaar #helpen #hulp #coaching #online #home-scholing #ouders #kinderen #parents #child #boost #lichtpuntjes #opluchting #kracht #moed #troost #motivatie #motivation #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *