Sterker dan je ooit had gedacht…

Ik ben niet zo van het achterom kijken, maar op momenten sta ik toch ook even bewust stil om dat wel even te doen…

Want een blik achterwaarts laat me zien, daar waar ik nu sta en wat ik gaandeweg heb over- en doorleefd. Hoe sterk ik ben geweest (wat ik van te voren nooit had kunnen denken) én wat ik ondertussen heb bereikt.

Mocht jij op dit moment in een zware periode van jouw leven zijn; hou dan vol in de wetenschap dat je over een tijdje ook achterom kunt kijken en je vast tot dezelfde conclusie komt als ik: je bent sterker dan je ooit had gedacht…

Ik wens je alvast een fijn weekend!

#vrijdagmiddagpost #dontlosehope #hoop #comforting #troost #bemoediging #sterk #strong #kracht #power #motivatie #motivation #inspiratie #inspiration #achterdewolkenschijntdezon #comfortingquote #positiviteit #vertrouwen #trust #weekend #coaching #coachjekracht #rouwcoachinrouw #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *