Kwetsbaarheid ofwel zachte kracht…

Niet alleen tijdens coachingssessies merk ik het regelmatig, ook in het dagelijkse leven en in de media om ons heen, ervaar ik dat in kwetsbaarheid juist zoveel kracht kan zitten.

Zoals jullie ondertussen gemerkt hebben, deel ik meestal quotes in de vrijdagmiddagpost die me ook persoonlijk raken, zo ook deze… Want in de jaren van het ziek-zijn van mijn man en in de jaren na zijn overlijden was het echt mijn overlevingsstrategie om ‘alleen-maar-krachtig’ te zijn.

Naast jonge weduwe, sterke onafhankelijke vrouw en niet te vergeten power-mom, hield ik ogenschijnlijk stoer alle ballen in de lucht, maar na verloop van tijd merkte ik, dat wanneer ik mijn kwetsbaarheid liet zien, mensen om me heen ook mijn kracht zagen. Maar wanneer ik ‘alleen-maar-kracht’ uitstraalde, ik een muur om me heen bouwde.

Kwetsbaarheid, of zoals ik wel eens zeg: ‘zachte kracht’ heeft me ondertussen zoveel meer gebracht…

Ik ben benieuwd wat jij van kwetsbaarheid vindt? Kijk eens om je heen (en vergeet daarbij ook niet om eens in de spiegel te kijken ? ) en misschien kom ook jij dan tot de ontdekking dat kwetsbaarheid zacht maar tegelijkertijd ook onverwacht krachtig is…

Heel fijn weekend allemaal!

#kwetsbaarheid #vulnerability #kwetsbaar #vulnerable #zacht #kracht #power #soft #weduwe #widow #vrouw #woman #powermom #spiegel #mirror #comforting #troost #bemoediging #motivatie #motivation #inspiratie #inspiration #comfortingquote #vrijdagmiddagpost #weekend #coaching #coachjekracht #rouwcoachinrouw #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *