It’s not the load that breaks you down…

Mooie quote/beeldspraak weer deze vrijdag:
‘Het is niet de lading die je afbreekt, maar het gaat om de manier waarop je het draagt…’

Persoonlijk heb ik ook ervaren dat, wanneer je zorgt voor een sterke goed getrainde rug en een paar stevige hengsels die zacht om je schouders rusten, dan hoeft een goed gevulde (levens)rugzak helemaal geen probleem te zijn.

Wat vind jij, ben jij het met me eens?

En misschien toch nog een kleine toevoeging: je mag best hulp inschakelen van bijvoorbeeld een professionele coach om jouw rug te trainen of om die paar precies om jouw schouders passende hengels te laten maken…  ik help in ieder geval je graag!

Heel fijn (Carnavals)weekend iedereen…

#dontlosehope #hoop #comforting #troost #motivatie #motivation #inspiratie #inspiration #comfortingquote #rugzak #backpack #heavy #load #dragen #carry #vrijdagmiddagpost #weekend #coaching #hulp #coachjekracht #rouwcoachinrouw  #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *