Herinneringen die ik koester…

24-01-2012✩ 24-01-2020

Ongelofelijk, vandaag alweer 8 jaar geleden dat Rob overleed. Wat gaat de tijd toch snel en wat is het (mijn) leven sinds die dag veranderd!

Naast herinneringen die ik koester en extra gemis wat ik voel op een dag als vandaag, borrelt mijn toen geboren levensmotto altijd zo sterk naar boven: “Geniet van het leven, want het kan zo maar later zijn als je denkt!”

Ik nam het leven van te voren al nooit als vanzelfsprekend, maar sinds zijn dood het (mijn) leven heeft aangeraakt, weet ik écht waar het om draait in het leven. Daarom koester ik alle lieve mensen om me heen en spreek dat ook naar hen uit, ik tel dankbaar mijn zegeningen en haal uit het leven wat er uit te halen valt…

Vandaag heel bewust even geen overvolle agenda, maar even wat meer rust waardoor er ruimte is en kan zijn voor dat wat er is en niet meer is…

#herinneringen #memories #gemis #verdriet #grief #loss #levensmoto #doeslief #notimetowast #makeeachdaycount #countyourblessings #livelifetothefullest #lifeistooshort #enjoylife❤️ #emoties #emotions #ruimte #dankbaar #gratitude #liefde #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *