You can be happy again…

Als kind al was ik er graag voor de mensen in mijn omgeving. Van jongs af aan was ik een luisterend oor en kon je altijd bij mij terecht.

En zoals me vorig jaar nog door een oud-leraar tijdens een schoolreünie verteld werd: ” Ik sta er niet van te kijken dat jij uiteindelijk coach bent geworden! Jij weigerde onderscheid te maken tussen de populaire mensen of de pispaaltjes in de klas en had daardoor oog voor iedereen. Jij was toen al onze verbinder, motivator en de inspirator!”

In eerste instantie was ik verbaasd over zijn uitspraken, want naar mijn idee was ik juist zo anders als vroeger! Was ik in de afgelopen jaren pas uitgegroeid tot een mens met de eigenschappen waarvan hij zei dat ik die toen al had. En nadat toen de rode blos op mijn wangen gezakt was, realiseerde ik me dat ik inderdaad vroeger al fijn vond als ik mensen kon troosten.

En ik vind het nog steeds heerlijk om iemand een hart onder de riem te steken en (weer opnieuw) in contact te brengen met zijn of haar kracht! Iemand in te laten zien dat ze de hoop niet moeten opgeven en dat ze er vertrouwen in mogen hebben dat de zon ook voor hen weer volop zal gaan schijnen, ondanks dat ze er al nu soms zo ontzettend hun best voor doen om een dun straaltje op te vangen!

Vandaar dat je vanaf vandaag ook iedere vrijdag een inspirerende  quote, bemoediging of een beetje troost vindt op deze pagina…

Ik wens iedereen een fijn weekend!

#vrijdagmiddagpost #dontlosehope #hoop #comforting #troost #bemoediging #verbinding #motivatie #motivation #inspiratie #inspiration #achterdewolkenschijntdezon #comfortingquote #positiviteit #lichtpuntjes #weekend #coaching #coachjekracht #rouwcoachinrouw #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *