Ik wens…

Op de 8ste dag van het nieuwe jaar hoop dat ik de meeste van jullie kunnen terugkijken op fijne feestdagen en dat iedereen de drempel naar dit nieuwe jaar met goed gevoel is overgestapt!

Nu we zoetjes aan allemaal de draad weer hebben opgepakt van het ‘gewone’ leven, wil ik ondanks alle ellende in en ruziezoekers op deze wereld, iedereen bij deze het allerbeste voor dit spiksplinternieuwe jaar wensen!

Ondanks dat het voor sommigen helemaal niet fijn voelt op dit moment in het leven door groot gemis of andere verdrietige omstandigheden, hoop ik dat je dit nieuwe jaar toch met goede moed hebt kunnen starten.

Ik hoop dat je dit jaar kunt zien als een mooi dik (in dit jaar zelfs 366 pagina’s tellende) boek met daarin nog veel onbeschreven bladzijden. Ik hoop dat je niet laat afschrikken door deze lege pagina’s, maar dat het je lukt om er iedere dag iets moois in op te schrijven. Dat je hoe klein ook, je iedere dag lichtpuntjes kunt vinden die je troosten. Die je durf en kracht geven om door te gaan… in ieder geval tot het weer beter gaat.

En tot slot hoop ik, dat wanneer het je soms even niet op eigen kracht lukt, je de moed vindt om dan hulp te zoeken. Een arm om je heen of een luisterend oor is soms net wat je nodig hebt. Iemand naast je die je bijstaat zodat je het wel zelf, maar zeker niet alleen hoeft te doen!

#nieuwjaar #drempel #gevoel #ellende #ruzie #wereld #spiksplinternieuw #2020 #hoop #wish #bestewensen #troost #comfort #moed #courage #lichtpuntjes #light #durf #kracht #power #samen #together #nietalleen #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *