Herstel begint wanneer iemand zich gehoord en gezien voelt…

In navolging op het recentelijke aangeboden manifest ‘Ruimte voor Rouw’, is er vandaag ook een krantenartikel in Trouw te lezen waarin er, deze keer door vakbond CNV, wederom aandacht gevraagd wordt voor goede Rouwbegeleiding op de Werkvloer.

Ik ben het roerend eens met de vakbond die aangeeft dat het anders moet! Want wanneer werknemers een dierbare verliezen, blijkt dat ze op de werkvloer nog steeds weinig begrip vinden. https://www.trouw.nl/economie/verdriet-kun-je-niet-afmeten-in-vrije-dagen-maar-er-moet-wel-een-rouwprotocol-komen-vindt-het-cnv~bdb0df65/?referer=http%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F

Voor mij reden genoeg om me hiervoor voor werkgevers én werknemers met hart en ziel in te blijven inzetten! Want zoals ook nu weer blijkt: er is nog zoveel werk aan de winkel!

Goede Verlies- en Rouwbegeleiding begint in mijn optiek bij informatievoorziening over rouw aan directe collega’s, maar ook coaching,  begeleiding, training én advisering van leidinggevenden en HR-professionals! Om uiteindelijk tot meer begrip te komen, ruimte en rust te creëren voor de werknemer in rouw! 

Ik ben er van overtuigd dat door te investeren in Verlies, je uiteindelijk uitkomt op winst… voor beide partijen!

Hoe? Schakel mijn hulp in en lees verder op: https://www.coachjekracht.nl/werkenverlies/

#rouw #mourning #verlies #loss #troost #steun #ruimte #rust #comfort #werk #job #rouwopwerk #griefsupport #begeleiding #werknemer #werkgever #hr #personeelszaken #ruimtevoorrouw #vakbond #cnv #verzuim #kans #opportunity #benefits #investeren #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *