Rouwen moet je wel zelf doen… maar niet alleen!

Gisteren overhandigen partijen GroenLinks en SGP het manifest ‘Ruimte voor Rouw’, waarin ze vragen om meer aandacht voor Rouwverwerking op de werkvloer.

In mijn ogen een ontzettend mooie stap vooruit, wanneer het rouwverlof wettelijk vastgelegd gaat worden!

Tot die tijd zijn werknemers die te maken krijgen met een overspoelende verlieservaring, echter afhankelijk van het goed-werkgeverschap van én de onderling te maken afspraken met hun werkgever en in veel gevallen ook met de bedrijfsarts bij verzuim.

Wacht als bedrijf zijnde niet tot de wellicht aankomende wettelijke verplichting, maar investeer NU in het grootste goed van jouw bedrijf: jouw werknemers!

Hierin blijf ik me met hart en ziel inzetten voor beide partijen, want er is nog zo veel werk aan de winkel!

Goede Verlies- en Rouwbegeleiding begint in mijn optiek bij informatievoorziening over rouw aan directe collega’s, maar ook coaching,  begeleiding, training én advisering van leidinggevenden en HR-professionals. Om uiteindelijk tot meer begrip te komen, ruimte en rust te creëren voor de werknemer in rouw! 

Ik ben er van overtuigd dat door te investeren in verlies, je uiteindelijk uitkomt op winst… voor beide partijen! Hoe? Schakel mijn hulp in en lees verder op: https://www.coachjekracht.nl/werkenverlies/

#rouw #mourning #verlies #loss #troost #steun #ruimte #rust #comfort #werk #job #backtowork #griefsupport #begeleiding #werknemer #werkgever #hr #personeelszaken #manifest #sgp #groenlinks #backtowork #verzuim #kans #opportunity #benefits #investeren #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *