Hapiness is an inside job!

Zojuist heb ik mijn up-to-date foldermateriaal in ontvangst genomen. Ondanks dat ik natuurlijk al wist wat in het pakketje zou zitten, vind ik dit soort dingen altijd zo’n fijne cadeautjes en word ik er zo blij van!

Blij worden van kleine dingen of situaties, ofwel dankbaar zijn is een houding die ik gedeeltelijk vanuit mijn geboortegezin heb meegekregen, maar een mind-set die enorm versterkt is door de verschillende verlieservaringen die ikzelf in mijn leven heb meegemaakt.

Doordat ik het leven en vooral ook de mensen in mijn  leven niet als vanzelfsprekend neem,  ga ik als een blij en dankbaar mens door het leven! En natuurlijk is écht niet iedere dag een feestje, maar ik zorg er wel voor dat iedere dag telt… gewoon omdat het zomaar later kan zijn als je zelf denkt!

Bij mij is het ondertussen ‘my-way-of-life’ geworden, want net zoals bij andere zaken geldt ook hier: oefening baart kunst!

Hopelijk lukt het jou ook om de kleine dingen in het leven te zien, te waarderen en er blij van te worden? Ik wens iedereen alvast een heel fijn weekend!

#hetzijndekleinedingendiehetdoen #dankbaarheid #gratitude #cadeautje #present #blij #happy #mindset #houding #oefenen #kunst #waarderen #apprecitate #positiviteit #positivethinking #lifecoaching #lovelife #verlies #loss#coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *