Angels appear when feathers are near…

Zoals de meeste wel weten,  heb ik ‘iets met veertjes’. Heel regelmatig dwarrelen ze op mijn pad en veroorzaken, een beetje afhankelijk van de kleur een glimlach op mijn gezicht. De veertjes geven me bemoediging of troost en ik geloof: “feathers appear, when angels are near”… 

Maar vanochtend vond ik een veertje op een wel héél bijzondere plek! Want toen ik Daniëlle’s broodtrommel in de vaatwasser zette, lag daar ineens een met broodkruimels bedekt wit veertje! Verbaasd pak ik het veertje, schud de kruimels eraf en vraag aan Daniëlle of zij iets weet van dit veertje… het was tenslotte haar broodtrommel! 

Ze glimlacht van oor tot oor en zegt trots: “Ja mama,  dat veertje heb ik gisteren gevonden op het schoolplein en deze is speciaal voor jou!” En zo belandt er mét een liefdevolle omweg toch een veertje op mijn pad vandaag! Hoe mooi om zo je dag te kunnen beginnen…

Is er iets waar jij in gelooft dat jou bemoediging of troost geeft en wil je dat met mij delen? Ik ben benieuwd!

#veertje #feather #engel #angel #glimlach #smile #bemoediging #comfort #geloof #believe #dochter #daugther #downsyndroom #liefde #love #dankbaar #gratitude #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *